Pikkusuokki on lämminhenkinen ja kaikki tervetulleiksi toivottava vaellustalli Savitaipaleella, Kylliälän kylässä. Järjestämme hevosretkeilyä ja elämyksellisiä hevospalveluita kilteillä suomenhevosilla kauniissa maalaismaisemissa sekä tarjoamme kuntouttavaa ratsastustoimintaa. Tallin hevostoiminnan hinnat pidetään alhaisina, sillä kaikilla tulisi olla varaa nauttia ratsastamisesta, luonnosta ja hevosista! Tallimme toimintaa kehitetään vegaanisuuden ja Green Care- yhteisön ajatusten mukaisesti, eli hakien luonnosta ja eläimistä voimaantumista ja eheytymistä hevosten lajityypillinen käyttäytyminen ja hyvinvointi edellä. Kaikki toiminta räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti painottaen elämyksellisyyttä, onnistumiseniloa sekä käytettävien hevosten turvallisuutta ja rauhallisuutta. 


Hevosemme asuvat tammalaumana pihatossa, eläen sosiaalista laumaeläimen elämää vapaina kulkemaan sisään ja ulos luonnollisen vuorokausirytminsä mukaan. Myös orimme pääsee koskettelemaan ja tervehtimään vieressään asuvia tammaystäviään. Tämä luonnollisempi tapa elää laumassa pitää selvästi hevoset tyytyväisinä ja rauhallisina, eikä hevosen liikkumisentarve esty pitkän yön ajaksi. Hevosten perusrehuna käytämme lannoittamatonta niittyheinää sen monimuotoisuuden takia. Heinässä on pelkän timotein sijaan paljon luonnonyrttejä. 

Hevosemme nauttivat ihmisten kanssa puuhailusta ja työskentelystä, sillä ne pääsevät liikkumaan paljon yhdessä maastossa jo varsoista lähtien. Pyrimme opettamaan kaikki hevosemme kuolaimettomuuteen, meillä voit kokeilla myös pelkällä kaulanarulla ratsastusta. Vegaanisuus näkyy lisäksi varustevalinnoissamme sekä retkieväissä, joissa ei käytetä eläinperäisiätuotteita. 


RATSASTUSTUNTEJA JÄRJESTETÄÄN YMPÄRI VUODEN, JOKA PÄIVÄ. 

Maastoretkemme ovat 1-3h pitkiä, vauhdin retkillä saa ratsastaja päättää itse. Yli kahden tunnin maastovaelluksilla pysähdytään laavulle kahville ja eväille. Retkille on mahdollista osallistua myös kärritellen, joten mukaan pääsee vaikkei haluaisikaan ratsaille. Nakumaastoilla hevosilla ei ole satuloita, eikä kuolaimia, ratsastaja saa kyllä pitää vaatteet yllään. Nämäkään lenkit eivät vaadi ratsastuskokemusta, voin lähteä kävellen mukaan ja ryhmät ovat pieniä.


SYYSKUUN 3H VAELLUKSET:

2.9. 3H ILMAN LAAVUTAUKOA, HINTA 60e

16.9. 3H LAAVUTAUOLLA JA EVÄILLÄ, HINTA 65e

23.9. 3H ALOITTELIJOIDEN LAAVURETKI, HINTA 65e

Lokakuun ohjelmaa: 
7.10. 3h laavuretki lounaalla Susivuorelle, kaikki askellajit. 65€ 
14.10. 2h rauhallinen metsänihastelu-retki nuotiokahveilla, 40€. 
20.10. 4h laavuretki lounaalla, 75e
28.10. 3h laavuretki lounaalla, rauhallisempi vauhti, 65€. 
Kaikissa lähtö klo 11. Säävaraus. Lyhyempiä maastoretkiä päivittäin.
TERVETULOA!

Kenttätuntimme ratsastetaan pienryhmissä, yleensä tunnilla on 3-4 ratsukkoa. Tuntien tavoitteena on paitsi oppia ratsastamaan ja toimimaan hevosten kanssa, myös iloinen mieli kaikille. Tallillamme on vakiotuntien lisäksi varattu paljon aikoja irtotunneille.

Vakiotunnit 

Tunneilla ei ole vakioryhmää, vaan niille ilmoittaudutaan aina erikseen.

MA klo 18 este
TI klo 18 western
KE klo 18 este/koulu
TO klo 18 alkeis
PE klo 18 koulu
Joka toinen sunnuntai MIESTEN MAASTOT. seuraava 23.9. klo 15


Esterataharjoitukset maneesissa 9.9 klo 12-13. Ratsastetaan kahdessa ryhmässä, hinta 18€.
Ryhmä 1: lähtee tallilta klo 11.30 ja ratsastaa hevoset maneesille + rataharjoitus, purkaa kanssani radan, autolla tallille.
Ryhmä 2: autolla maneesille, rakennetaan rata, rataharjoitus + ratsastaa hevoset takaisin tallille, perillä noin klo 13.30.
Yhteensä aikaa varattava siis pari tuntia.

Joka tiistai aloitamme opiskella uutta lajia western-tunneilla. Meeri Simula käy tallilla kouluttamassa noin kerran kuussa ja tiistaisin treenataan hänen oppiensa mukaan.

HUOMAATHAN 1.8.2018 VOIMAAN TULLEET UUDET HINNAT!

MEILLÄ KÄYVÄT MYÖS ePassi, SAMARTUM-SETELIT SEKÄ VERKKOMAKSAMINEN!

Majoittuminen
Kauempaa tulevien asiakkaiden on mahdollista majoittua tilan vanhan ajan makuuaitoissa. Käytettävissä myös pihan grillikatos sekä ensi kesänä metsälaavu. Hinta aamiaisella 20e/hkl/yö.PIENRYHMIEN YKSILÖLLISESTI MUOKATTAVAT ELÄMYKSELLISET TAPAHTUMAT VARAUKSESTA, ESIM. ERINOMAINEN IDEA TYKYILYYN! MAHDOLLISUUS KOKEILLA KÄRRITTELYÄ, RATSASTUSTA, LUMITILANTEEN MUKAAN REKIAJELUA, VILLA LAVANDAN IHANAT PILATES- JA JOOGAPALVELUT SEKÄ TIETENKIN LAAVULLA EVÄSTELYÄ. 
Yhteistyössä Villa Lavanda ja Taina Valsi. 

http://www.villalavanda.fi/

Talvisin voit varata elämykselliset rekiretket kuumine juomineen vaikka koko perheelle. Valittavissa joko reilun kahden tunnin retki Susivuoren laavulle eväineen tai tunnin retki lähimetsässä. Rekeen mahtuu 3 aikuista tai 2+2 perhe. Hinnat 2h 120e/80e 1h. Meillä järjestyvät myös heppailusynttärit sekä ohjelmaa suurillekin ryhmille sopuhintaan.Tilauksesta talliltamme järjestyvät JUHLA-AJOT häihin, syntymäpäiville tai muihin tilaisuuksiin. Käytössämme tarkoitukseen on isoukkini yli 100-vuotta vanhat lippakiesit. Saavumme halutessasi paikalle näyttävästi kahden suomenhevosen voimin, toinen kiesien edessä ja toinen juhlavasti johtohevosena.

 

Tallillamme kasvatetaan piensuomenhevosia. Orimme Keskiyön Kide on myös käytettävissä vieraille tammoille. Tammat voivat majoittua astutuksen yhteydessä pihattoon, oriin viereen.RATSASTAJILLE SUOSITELLAAN VAPAA-AJAN VAKUUTUSTA. TUNTILAISET EIVÄT OLE VAKUUTETTUJA TALLIN PUOLESTA.


Suositut, ihanat, RATSASTAJAN ELÄMYSPÄIVÄT SYKSYLLE tulossa pian.   Sopimuksesta myös muita päiviä! Ohjelmassa kahden ja puolen tunnin maastoretki laavueväineen kilteillä suomenhevosilla, jonka jälkeen rentouttava ilmajooga Villa Lavandassa. Päivä elämyksiä täynnä! Hinta 70e. Pikkusuokin Talli, Savitaipale. P. 0401482204

Meeri Simula pitää tallillamme western-tunteja. Kaikentasoiset hevoset ja ratsastajat tervetulleita, ihan tavalliset varusteetkin käyvät! Meeri auttaa myös ratkomaan moninaisia "hevosmurheita" lajiin katsomatta. Kahden tunnin tehopaketti tallin hevosella 65€ ja omalla 50€.
Meerin oppien jälkeen jatkamme tiistaisin western-teemalla joka viikko klo 18. Tunnin hinta 15e.


                                                                Olemme myös Facebookissa: https://www.facebook.com/pikkusuokinsuomenhevosvaellukset
                                               https://www.facebook.com/sausillantila/

UUTTA!!!!


IHANAT HEPPASYNTTÄRIT!Tallillamme voit järjestää jokaisen heppatytön unelmasynttärit! Tallin tilat ja hevoset ovat vieraiden käytössä kahden tunnin ajan, joten tekemistä riittää varmasti kaikille! Juhlaherkut voi tuoda mukanaan ja kattaa pöydän joko ulos tai taukotupaan. Tee synttärijuhlista ikimuistoiset Pikkusuokin Tallilla!

Hinta 120e.


We also serve in English.

Our little and laid back stable offers horse trekking on calm and safe Finnish horses. Our horses are suitable for riders of all skill levels, also for first timers. We are open all year round and cater flexible horse services according to the clients wishes.Green Care Finland


elämyksellinen hevosretkeily, suomenhevosvaellukset, elämyksellinen ratsastus, vaelluspaketit